Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Reabilitarea trotuarelor din bd. Moscova

   2151

Primarul general, Ion Ceban, alături de șefii serviciilor de profil, a inspectat vineri lucrările de reparație curentă a trotuarelor din bd. Moscova, sectorul Râșcani. Costul proiectului este de 10 milioane de lei, iar intervenția va dura circa 5 luni.

Lucrările de renovare a spațiilor pietonale prevăd înlocuirea stratului de asfalt cu dale de beton și schimbarea bordurilor uzate, pe ambele sensuri de mers ale străzii. Suprafața ce va fi reabilitată este de 19 mii metri pătrați, iar lucrările sunt executate de Î.M. Regia „Exdrupo".

La fața locului, edilul-șef a fost informat despre lucrările de pregătire pentru pavarea trotuarelor și montarea bordurilor noi. Ion Ceban a solicitat persoanelor responsabile să se asigure de calitatea lucrărilor executate, respectarea termenelor și a securității muncii, în condițiile desfășurării intervenției pe perioada situației de urgență.

În prezent, în reparații mai sunt trotuarele din străzile: N. Testemițanu, N. Zelinski, M. Sadoveanu și aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân.