Ştiri

Sursa imaginii: youth.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Economic

24 Apr. 2020 / 09:03

„Buna Guvernare” - concurs de proiecte pentru organizaţiile neguvernamentale

Aproximativ un milion de euro, pentru proiecte care promovează buna guvernare. Banii vor fi oferiţi sub formă de credite nerambursabile organizaţiilor neguvernamentale. Mai exact, este vorba de un concurs de proiecte cu finanţare nerambursabilă, al cărui scop este dezvoltarea societăţii civile de nivel local din Republica Moldova. Sunt eligibile organizaţiile societăţii civile înregistrate în ţara noastră, care îşi desfăşoară activitatea în afara capitalei, relatează Mesager.

„Apelul este deschis pentru toate celei trei categorii de finanţare de care dispune proiectul nostru: iniţiative civice, proiecte regionale şi proiecte naţionale. Pentru toate trei categorii avem acelaşi termen limită de depunere a dosarului şi anume vineri, 15 mai 2020. Termenul limită a suferit o modificare de care potenţialii beneficiari nu se supără. Mai aveţi încă o lună în cursul acestei carantine să fiţi preocupaţi de scrierea unui proiect în domeniul Bunei Guvernări”, a declarat liderul de proiect Anna Severin.

În cadrul acestui proiect, investiţiile în infrastructură nu sunt eligibile. Programul este finanţat de Uniunea Europeană şi Fundaţia Konrad Adenauer

Comentarii