Coronavirus // Un nou record după numărul de infectări în decurs de o zi: 184 de cazuri confirmate

Anticoruptie.md
24/04/2020

Vineri au fost confirmate în laborator 184 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, din totalul de 857 de probe prelevate. Astfel, bilanțul anunțat de autorități urcă la 3.110.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că toate cazurile sunt cu transmitere locală. Cele mai multe cazuri sunt localizate la Chișinău – 59. A doua localitate după numărul de cazuri confirmate și noul focar de infecție cu Covid-19 este Vulcănești, unde au ieșit pozitive 47 de teste. La Cahul au fost confirmate 13 cazuri, Bălți – șapte, în regiunea transnistreană – opt cazuri, la Strășeni – șapte, Ștefan Vodă și Fălești – câte cinci, Căușeni, Edineț, Ialoveni și Orhei – căte patru, Drochia, Râșcani și Soroca – câte trei cazuri, la Dubăsari, Florești și Sângerei – câte două, iar la Nisporeni și Taraclia – câte un caz.

Totodată, angajații Spitalului Clinic Municipal nr.4, instituție ce nu are profil de Covid-19, au post supuși testării pentru noul coronavirus. Astfel, 12 teste din rândul lucrătorilor au fost pozitive.

Până în prezent și-au pierdut viața din cauza infecției cu noul tip de coronavirus 84 de persoane.

Anticoruptie.md
24/04/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii