vineri, 19 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. KWS Moldova lansează o serie de tutoriale video, primul dedicat tehnologiei CONVISO

VIDEO. KWS Moldova lansează o serie de tutoriale video, primul dedicat tehnologiei CONVISO

Recomandate

În acest sezon agricol, însoțit de efectele negative ale pandemiei și ale secetei, o comunicare eficentă a fermierilor cu experții de profil este esențială. Pentru a oferi informațiile necesare agricultorilor, compania KWS lansează o serie de tutoriale video pentru a prezenta elementele – cheie ce trebuie respectate în timpul realizării lucrărilor specifice acestei perioade, iar primul video este destinat fermierilor care cultivă sfecla de zahăr.

„Încercăm să ne adaptăm rapid condițiilor curente și să propunem fermierilor un suport informațional adițional prin interemediul acestei serii de tutoriale. Primul video prezintă aspecte importante ale tehnologiei de aplicare a erbicidului CONVISO® ONE și explică particularitățile moduui de pregătire a soluției de lucru, dar și nuanțe importante ce nu trebuie neglijate în timpul aplicării. De asemenea, KWS Moldova va lansa platforme, aplicații digitale și informații tehnologice pentru diverse culturi care vor ajuta la luarea anumitor decizii. Acestea vor putea fi accesate curând pe www.kws.md. Ne propunem ca acest suport informațional să contribuie la diminuarea riscurilor posibile, dar cel mai important dorim să susținem și să încurajăm în acest sezon dificil pe toți care insistă să facă agricultură”, a spus Octavian Boubătrîn, Country Manager KWS Moldova.

KWS
KWShttp://www.kws.md
KWS SAAT SE este una din principalele companii din lume în selecţia şi producerea seminţelor de culturi agricole, cu o experienţă de lucru de 160 de ani şi cu reprezentanţe în mai bine de 70 de ţări ale lumii.

Citește și ›

Advertoriale