100 de voci şi de 100 de ori mai informați! Youth.md lansează o nouă campanie de recrutare a voluntarilor

glasses-desk_LE1W2B7R93
Foto: Kristin Hardwick

Începând cu data de 27 aprilie, platforma independentă dedicată tinerilor – Youth.md – lansează o nouă campanie de recrutare a celor 100 de voluntari bravi şi activi.

Scopul campaniei de recrutări este de a împărtăşi experienţele altor tineri care au participat în cadrul programelor internaționale şi de a te motiva să ieşi din zona de confort, să vezi lumea din altă perspectivă.

Dacă ești interesat și doreşti să-ți dezvolți spiritul de echipă, să dai dovadă de responsabilitate şi dedicare de sine pentru promovarea de educație diferită, o educație „altfel”, acum poți face parte din cea mai prietenoasă comunitate de tineri.

Youth.md apreciază abilitățile de lucru în echipă, timpul pe care ești gata să-l investești ca platforma să evolueze, dar și ingeniozitatea, creativitatea.

Înainte de a te înregistra, ia în considerare faptul că te vei înscrie să îndeplineşti sarcinile echipei tale. Astfel, vei avea de ales între:

# reporteri (coordonatoare Ana-Maria Tomov): scriu articole creative şi cu oportunități pentru site, care să atragă publicul;

# relații externe (coordonatoare Beatrice Sîrbu): stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare, mențin relații prietenoase cu alte organizații;

# foto/video/design (coordonator Ian Lungu): creează materiale vizuale impresionante şi unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;

# social media (coordonatoare Laura Catărau, Nicoleta Voluța): include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram.

Recrutările se vor desfășura până în data de 17 mai, ora 21.00. Grăbește-te să completezi formularul!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente