Coronavirus // 148 de cazuri noi de infectare cu Covid-19

Anticoruptie.md
23/04/2020

Joi au fost confirmate în laborator 148 de cazuri noi de infectare cu Covid-19, după ce au fost analizate 792 de probe. Astfel, bilanțul cazurilor de infecție cu noul tip de coronavirus ajunge la 2.926.

Potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, dintre cazurile confirmate, doar unul este de import, din Federația Rusă, iar celelalte, cu transmitere locală. Cele mai multe teste pozitive au fost localizate la Chișinău - 35 de cazuri. La Orhei au fost confirmate 15 cazuri, la Căușeni - 14 cazuri, Godeni – nouă, Strășeni și Vulcănești - câte opt cazuri, Ștefan Vodă și regiunea transnistreană - șapte cazuri, la Florești și Taraclia - câte șase cazuri, la Bălți - cinci cazuri, la Edineț, Hâncești și Soroca - câte patru cazuri, la Criuleni și Telenești - câte trei cazuri, la Cahul, Fălești și Râșcani - câte două cazuri, iar la Anenii Noi, Ceadâr-Lunga, Drochia și Sângerei – câte un caz.

Totodată, până în prezent, au decedat 80 de persoane din cauza infecției cu Covid-19.

Anticoruptie.md
23/04/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii