Un funcționar de la Primăria din Moscova a fost găsit mort în Crimeea. Dispăruse de acasă de aproape o lună

Șeful adjunct al Departamentului de Cultură din cadrul Primăriei din Moscovei, Leonid Osharin, a fost găsit mort în Crimeea, informează Meduza.io, citând agenția de presă rusă TASS.

Foto: Максим Новиков/ТАСС

Potrivit primelor informații, cauza morții ar fi sinuciderea, scrie Meduza, cu referire la surse din cadrul anchetei. Corpul său a fost descoperit într-un apartament închiriat în centrul orașului Yalta, fără semne vizibile de moarte violentă.

Duma orașului Moscova a confirmat informațiile despre moartea oficialului rus. „Leonid Osharin a fost găsit mort în Crimeea. Nu știm motivul, dar știm că el nu mai este în viață”a declarat un membru al dumei pentru TASS.

Poliția din Yalta deschis o anchetă în cadrul căreia urmează să stabilească modul în care a ajuns oficialul în Crimeea. Potrivit informațiilor preliminare, se cunoaște că acesta a ajuns în preninsulă cu un taxi și a trecut prin regiunea Krasnodar, apoi nu a mai ieșit la legătură.

Bărbatul de 47 de ani a plecat de acasă la data de 26 martie, 2020. Patru zile mai târziu, el a fost văzut, pentru ultima oară, în Yalta.

Osharin a ocupat funcția de șef adjunct al departamentului de cultură din cadrul Primăriei din Moscova, din anul 2018.Anterior, a ocupat postul de director al Teatrului Academic Maiakovskii din Moscova și director al Teatrului „Et Cetera”.


Pub