Anatolii Kalinin este noul ambasador al Republicii Belarus în Republica Moldova

Anatolii Kalinin este noul ambasador al Republicii Belarus în Republica Moldova. Acesta i-a prezentat astăzi copiile scrisorilor de acreditare Secretarului de stat, Dumitru Socolan.

Foto: https://www.mfa.gov.md/

În cadrul întrevederii a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea subiectelor actuale de pe agenda relațiilor moldo-belaruse. Apreciind dinamica pozitivă a dialogului bilateral, oficialii au confirmat disponibilitatea ambelor țări pentru valorificarea plenară a oportunităţilor existente de intensificare a cooperării în diverse domenii de interes comun.

„Discuțiile au vizat și interacțiunea autorităților de la Chișinău și de la Minsk în condițiile actualei perioade de criză provocate de pandemia de Covid-19, inclusiv acțiunile de asistență reciprocă în activitățile de repatriere a cetățenilor”, informează MAEIE printr-un comunicat.

Ambasador / Sursa:https://www.mfa.gov.md/

Secretarul de stat i-a urat succes noului șef al misiunii diplomatice belaruse în exercitarea mandatului, asigurându-l de sprijinul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.


Pub