Năstase: „Nu mi-am imaginat niciodată că, între salvarea oamenilor de la moarte și PR politic, guvernarea va alege permanenta campanie electorală”

nastasegandul

„Trebuie spus ADEVĂRUL, indiferent cât de deranjați vor fi unii sau alții. Din punct de vedere istoric și cultural, România are obligația să-și manifeste propria opțiune pentru acest an atât de dificil în Republica Moldova. Compromisul de dragul compromisului ucide, nu salvează!”, a declarat Andrei Năstase, președintele Platformei DA, într-un interviu pentru gindul.ro.

„Guvernul respinge cu vehemență ideea consensului politic și social pe această tematică, lansată de Platforma Demnitate și Adevăr pe un model european, nu dorește să deschidă o platformă de dezbatere publică a acestui subiect și să accepte ajutorul oferit de opoziția parlamentară proeuropeană. Trebuie să vă spun că nu mi-am imaginat niciodată că, între salvarea oamenilor de la moarte și PR politic, cei care conduc astăzi Republica Moldova și, în primul rând, președintele prorus Dodon, vor alege propaganda, manipularea și permanenta campanie electorală. Este cu adevărat tragic ce se întâmplă astăzi în Republica Moldova”, spune Andrei Năstase.

Întreg interviul îl vedeți aici: INTERVIU. Andrei Năstase, candidat pro-european la alegerile prezidențiale din Republica Moldova: „Trebuie spus adevărul, chiar dacă unii vor fi deranjați!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente