‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎncă o vinărie intră în carantină, după ce 9 angajați s-au infectat cu noul...

Încă o vinărie intră în carantină, după ce 9 angajați s-au infectat cu noul coronavirus

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

O vinărie din orașul Căușeni intră în carantină, după ce mai mulți angajați s-au îmbolnăvit de Covid-19. Decizia a intrat în vigoare de astăzi, ora 14:00, prin dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale locale.

Potrivit șefului Centrului de Sănătate Publică a raionului Căușeni, Andrei Cazacioc, în perioada 17 aprilie, când a fost confirmat primul caz de îmbolnăvire cu Covid-19, și până astăzi, s-au îmbolnăvit 9 persoane, toate angajate la o vinărie din orașul Căușeni.

Totodată, alte persoane se află la triajul epidemiologic din cadrul instituțiilor medico-sanitare, unde așteaptă rezultatele testelor, a mai spus Cazacioc.

„Sursa de infectare în cadrul întreprinderii de vinuri, a servit un lucrător, care s-a infectat de la soția sa. Ulterior, el a contactat cu mai mulți angajați ai întreprinderii, cu care lucrează în același schimb. Până astăzi, sunt infectați angajați din toate trei schimburi de lucru de la întreprindere, precum și persoane din administrația instituției”, a precizat șeful centrului de sănătate publică.

El a subliniat faptul că, din ziua în care s-a confirmat primul caz de Covid-19 în rândurile angajaților, întreprinderea și-a sistat activitatea.

Menționăm că, ieri a fost plasată în carantină o vinărie din raionul Vulcănești.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›