Unite – mulțumiri abonaților pentru cea mai mare creștere în 2019, pe piața serviciilor de telefonie mobilă

În situația actuală de criză, companiile sunt forțate să își schimbe modelul de business, să regândească strategiile, să se orienteze pe noi nișe de piață și chiar să-și reeduce consumatorii. În aceste momente în care atenția e împărțită în atâtea direcții, facem o scurtă pauză ca să aducem mulțumiri abonaților care în 2019 au ales serviciile Moldtelecom, în special pe cele de telefonie mobilă. Astfel, Unite a înregistrat un salt spectaculos pe o piață în stagnare, de 5,9% creștere a bazei de abonați.

Foto: Moldtelecom

Suntem convinși că standardele înalte stabilite în calitatea serviciilor oferite sunt un factor motivator pentru tot mai mulți abonați.

În plus, generozitatea abonamentelor oferite a determinat creșterea semnificativă, de 10,2% a traficului de voce înregistrat de Unite.

Aceste rezultate care sunt an de an în continuă creștere, demonstrează o competitivitate incontestabilă. Unite este reţeaua posibilităţilor mari, în care utilizatorii de smartphone-uri performante și de tehnologii avansate dispun de toate cele necesare şi chiar mai mult pentru o experiență incomparabilă de comunicare.

Moldtelecom va continua să pună accent pe calitate și să lanseze servicii inovative și fiabile. Iar în aceste momente dificile, în care comunicare cu cei dragi ne face să depășim mai ușor îngrijorările, Moldtelecom a oferit abonaților Unite la serviciile de telefonie mobilă, apeluri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom.

La fel, primăvară aceasta, compania a lansat și abonamente noi la telefonie mobilă – Fly, care oferă dublu trafic internet mobil sau apeluri nelimitate cu numere favorite din orice rețea națională.

Iar după 6 luni de aflare în reţea, abonaţii beneficiază de un program de loialitate care le fac abonamentele şi mai avantajoase.

Unite – reţeaua posibilităţilor mari. Parte a familiei Moldtelecom. Operatorul numărul 1 în servicii integrate.


// console.log('no ads situation')