Kaufland Moldova a donat Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, încă un lot de 5.000 de recoltoare pentru diagnosticarea Covid-19

Încă un lot de 5.000 de recoltoare necesare în diagnosticarea Covid-19 au fost donate de Kaufland Moldova, către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale. Seturile de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral, în valoare de peste 400.000 MDL, sunt necesare pentru realizarea testelor de diagnostic pentru depistarea Covid-19.

Foto: Kaufland

„În această perioadă dificilă pentru noi toți, considerăm că responsabilitatea face diferența și continuăm să fim alături de eroii din linia întâi, pentru a oferi ajutor, acolo unde este nevoie. Acum, este important să fim solidari, pentru că doar împreună vor reuși să trecem cu bine peste aceste greutăți”, a menționat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

Această acțiune este un suport suplimentar donațiilor anterioare de teste, care au fost direcționate spre Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Primăria Municipiului Chișinău.

În total, Kaufland Moldova a donat 15.000 de teste (seturi de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral), în valoare de peste 1.200.000 MDL.

Donație / Sursa:Kaufland

Kaufland Moldova a oferit un suport în valoare de peste 2 milioane de lei instituțiilor naționale și municipale, care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, pentru procurarea echipamentului medical și a consumabilelor.

#Ajut #ResponsabilitateaFaceDiferenta


// console.log('no ads situation')