(video) Audi SQ7 facelift a primit de la ABT un Aero package wide body şi 510 CP

Noul Audi SQ7 facelift este un SUV care își ascunde fără efort greutatea atunci când vine vorba de performanța și agilitatea în condus. Mai mult ca niciodată, revistele auto împărtășesc aceeași opinie.

Și atunci când recent introdusul upgrade de performanță de la ABT Sportsline intră în joc, cei de la volan se vor crede cu adevărat într-o maşină sport, deşi poziţia pe scaun va fi ceva mai sus.

Foto: autoblog.md

În scopul de a prezenta în mod corect acest vehicul într-un format mai mare, compania bavareză oferă acum ABT Aero package wide body. Setul include un add-on agresiv proiectat pentru bara de protecţie faţă, extensii pe aripi, ataşamente laterale pe portiere şi praguri, un add-on în spate cu difuzor integrat şi un set de noi terminaţii de eşapament.

O versiune slim body kit fără extensii pe aripi este disponibilă ca o opțiune. Proprietarii pot comanda, de asemenea, opțiuni suplimentare disponibile, precum un spoiler spate din plastic ABS sau fibră de carbon, ori inserţii pe bosaje. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub