(audio) #sexplicații – podcastul care îți răspunde fără echivocuri la întrebările legate de educația sexuală

Ce înseamnă primul sex pentru o tânără? Care au fost cele mai mari temeri ale unui băiat în legătură cu prima experiență sexuală? De ce și bărbații trebuie să cunoască despre subtilitățile ciclului menstrual și a menstruației? Podcastul #sexplicații vine să îți răspundă fără echivocuri la toate întrebările legate de educația sexuală.

Foto: diez.md

Echipa #diez știe cât de important este să facem sex în mod conștiincios și cât de greu e să fii tânăr sau tânăr în etate care poate găsi informații despre problemele cu care se confruntă doar pe fila privată/incognito a navigatorului web. Din acest motiv, pe 31 ianuarie a fost lansat podcastul sexplicații, care îți permite să ai o experiență intimă de ascultare a lucrurilor tabu din societate.

Podcastul #sexplicații vine să te ajute să ai experiențe cât mai frumoase în legătură cu toate subiectele pe care trebuie să le cunoști în dezvoltarea ta.

Prin urmare, poți asculta experiența tinerilor și sfaturile specialiștilor în ceea ce ține de primul sex, menstruație, pastile contraceptive, teste de sarcină, influența filmelor porno asupra activității sexuale și altele.

# De ce logoul e o varză?

Bine, poate nu te-ai prins din start că e o varză, dar asta este. De mici avem parte de lecții de educație sexuală de la părinții noștri, doar că aceste lecții sunt cam „varză” din moment ce maturii menționează această legumă ca fiind locul provenienței noastre. În cadrul #sexplicații vom „dezgoli” foaie după foaie varza, aducându-ți ore din practica și experiența tinerilor și specialiștilor din domeniu.

# Cum poți asculta?

# Spotify

# Breaker;

# Google Podcasts;

# Pocket Casts;

# RadioPublic.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina de Instagram a podcastului.

Primul episod îl găsești AICI.

Al doilea episod îl găsești AICI.

Al treilea episod îl găsești AICI.

Al patrulea episod îl găsești AICI.


Pub