„Oaspetele nepoftit” în seara de Paști: Un tânăr din Zaim a urcat beat criță la volan și s-a izbit în gardurile a două gospodării. Localnicii au chemat poliția

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, locuitor al satului Zaim, raionul Căușeni a urcat beat la volan și a accidentat gardurile a două gospodării. Localnicii au fost nevoiți să solicite ajutorul poliției.

Polițiștii, care se aflau la muncă în vederea asigurării ordinii publice în seara de Paști, dar și cei de la Inpectoratul Căușeni au intervenit la fața locului pentru a opri manevrările tânărului.

Potrivit lor, bărbatul nu era capabil să poarte o discuție cu aceștia, iar supus testului de alcoolemie, rezultatul a arătat 2.19 mg/l concentrașie de alcool în aerul expirat.

Tânărul a rămas fără permis de conducere, iar mașina, care a procurat-o recent de peste hotare, a fost dusă la o parcare specială.

Pentru că a condus în stare de ebrietate avansată, dar și pentru pagubele materiale aduse în urma accidentelor șoferul urmează să fie sancționat.


Pub