(video) Noul partener al Bugatti a prezentat o ediţie limitată de ceasuri cu 16 cilindri activi

În anul în care Bugatti a marcat 110 ani de la apariţie, anul 2019, compania a semnat un parteneriat cu Jacob and Co., un lider în ceasuri complexe și o casă de diamante și bijuterii de renume, pentru a colabora la o serie de produse exclusive.

Acest parteneriat reunește două companii care împărtășesc o pasiune pentru designul de ultimă oră, împingând limitele a ceea ce pare posibil din punct de vedere mecanic.

Foto: autoblog.md

Parteneriatul a început cu o ediție limitată a ceasului-capodoperă Twin Turbo Furious Bugatti Edition. Originalul Twin Turbo Furious a electrificat Baselworld atunci când a fost lansat în 2018, cu ale sale twin triple-axis tourbillons, un cronograf coloana-roată și un repeater decimal.

Proiectat cu mașini sport de înaltă performanță în minte, Twin Turbo Furious Bugatti Edition este caracterizat de o nuanţă turquois în jurul cadranului care aduce un omagiu Chiron-ului aniversar, poziția logoului Bugatti cu mândrie și proeminent în centrul cadranului, alături de indicatorul de putere „fuel” în culorile drapelului francez. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum a fost făcut, pe AutoBlog.MD


Pub