Crimă în ajun de Paști, la Copceac. Un bărbat a fost bătut cu o rangă metalică până și-a dat ultima suflare

Un bărbat din satul Copceac, din raionul Ștefan-Vodă, a fost ucis de un tânăr de 19 ani, în această noapte. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în drum, de către primarul localității, care a anunțat imediat oamenii legii.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit unui comunicat al IP Ștefan-Vodă, crima a avut loc la data de 18 aprilie, în jurul orei 01:00, noaptea, în localitatea Copceac, din raionul Ștefan-Vodă.

Victima, un bărbat de 35 ani și suspectul, în vârstă de 19 ani, au petrecut timpul într-o gospodărie, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o ceartă și bărbatul de 35 de ani a pornit spre casă.

Tânărul de 19 ani a luat o rangă metalică, l-a ajuns din urmă și i-a aplicat o lovitură în spate și cîteva lovituri în regiunea capului, după care a aruncat ranga peste gard și a părăsit locul faptei.

În urma rănilor primite, bărbatul de 35 ani a decedat.

Tânărul de 19 ani a fost reținut în baza art. 166 CPP, iar pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145.1 Cod Penal. El riscă ani grei de pușcărie, dacă vina îi va fi demonstrată.


Pub