Orhei-Vit: Să rămâi tânăr la 75 de ani e ușor!

20 aprilie 1945 – începutul istoriei întreprinderii Orhei-Vit.

În Europa și Orientul Îndepărtat, al Doilea Război Mondial intrase deja în faza finală. Moldova a revenit la viața pașnică, iar în Orhei a început construcția unei fabrici de conserve.

Foto: Orhei-Vit

Dorința de a restabili viața pașnică inspira! Au fost construite rapid instalațiile de producere și depozitele, a fost instalat echipamentul pentru uscarea fructelor și îmbutelierea compoturilor – deja în iulie, cu ajutorul a 40 de muncitori, apar primele produse.

Orhei-Vit / Sursa:Orhei-Vit

Dezvoltarea fabricii nu s-a oprit. A fost extins sortimentul, cadrele locale erau instruite, au fost introduse rețete noi, s-au dezvoltat tradiții și s-a creat o istorie care a dus spre succes, spre succesul care a slăvit poporul și țara noastră.

Orhei-vit / Sursa:Orhei-vit

Orhei-Vit este:

Întreprinderea care s-a descurcat cu criza anilor 90, a dobândit forță, a creat 2 fabrici în Orhei și Căușeni, dotate cu echipamente moderne, câștigând un loc la nivel internațional, creându-și propria companie agricolă și de distribuție.

Orhei-Vit / Sursa:Orhei-Vit

Una dintre puținele întreprinderi din Balcani care este capabilă să producă peste 30 de mii de tone de produse pe an și peste 300 de tipuri de produse diverse cum ar fi: hrană pentru copii, sucuri și nectare, gemuri, legume conservate, apă potabilă.

Orhei-Vit / Sursa:Orhei-Vit

Prima companie din țară care își diversifică piețele și își extinde vânzările în 35 de state. Astăzi puteți vedea sucuri și gemuri moldovenești pe rafturile magazinelor din SUA, Israel, Coreea de Sud, China, Mongolia, Kazahstan, România, Germania, Estonia, Lituania, Belarus, Georgia, Azerbaidjan, Qatar, Kuweit... și în multe alte părți ale lumii, regiuni în care pentru prima dată oamenii vor afla despre Moldova și despre produsele noastre delicioase – Republica Democrată Congo, Ghana, Africa de Sud, Seychelles, Thailanda.

Orhei-Vit / Sursa:Orhei-Vit

O companie care menține profesionalismul și calificarea angajaților săi și crede în calitatea înaltă a tuturor produselor sale, care se bazează pe utilizarea celor mai noi echipamente, tehnologii, standarde de management și control.

Orhei-Vit / Sursa:Orhei-Vit

O întreprindere care se mișcă încrezut spre viitor, cercetând noi produse, direcții și oportunități.

Un lucru rămâne neschimbat care stă la baza succesului: încrederea și dorințele dumneavoastră!

Orhei-Vit: Recoltăm cu grijă, producem cu dragoste!


// console.log('no ads situation')