Andrei Năstase: Paștele nu e în vorbe, ci în simțire și tocmai ea ne va ajuta să depășim distanțele

Liderul Platformei DA a venit cu mesaj de felicitare de Paște, pe pagina sa de Facebook, alături de fiica lui. Andrei Năstase a îndemnat creștinii să sărbătorească acasă, pentru că „Paștele nu e în vorbe, ci în simțire și tocmai ea ne va ajuta să depășim distanțele”.

Foto: captură

„Reînvierea este cel mai mare miracol al creștinătății, al lumii și al fiecărui om în parte. Cu toții suntem capabili de asta, după exemplul lui Hristos, care și-a dus cu demnitate crucea, asumându-și sacrificiul, iar apoi s-a arătat Dumnezeu prin fapta Reînvierii pe care o sărbătorim cu toții.

Știu că în acest an de Paște multe doruri nu s-au împlinit și mulți dintre noi vom spune „Hristos a înviat!” celor dragi despărțiți de zeci, sute sau mii de kilometri. Dar, se spune, și pe drept, că Paștele nu e în vorbe, ci în simțire și tocmai ea ne va ajuta să depășim distanțele și să ne unim sufletele în cel mai puternic spirit cunoscut vreodată de oameni: cel al speranței Reînvierii.

Pandemia ne obligă să respectăm niște reguli pentru a ne proteja pe noi înșine și pe cei mai dragi, să avem grijă exemplară de familiile noastre, de copii și de părinți, de cei aflaţi și de sărbători în prima linie a luptei cu răul.

Și eu voi spune „Hristos a înviat” Mamei mele, fiilor mei prin telefon, pentru că timpurile ne obligă. Dar nimeni și nimic nu poate împiedica bucuria de a-i ști sănătoși, asta e tot ce contează, pentru că restul îl vom recupera mai târziu, după ce va trece pericolul”, a spus Andrei Năstase, într-un live pe pagina sa de Facebook.


Pub