Încă 114 cazuri de COVID-19 au fost confirmate în laborator

MTPR

Încă 114 cazuri de coronavirus au fost confirmate în Moldova. Anunțul a fost făcut de ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Astfel, în Republica Moldova sunt înregistrate 2 378 de cazuri pozitive de coronavirus.

Ministra a anunțat că au fost colectate 726 de probe, dintre care un caz este de import din Rusia, iar 113 sunt cu transmitere locală.

În total, în Moldova s-au înregistrat 2 378 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 2 243 – confirmate la laborator și 135 se află sub tratament la domiciliu. Numărul deceselor înregistrate a ajuns la 57.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente