Au fost înregistrate încă trei decese provocate de infecția cu COVID-19

29523287
Foto: sputnik.md

Ministerul Sănătății a anunțat despre înregistrarea a încă trei decese provocate de infecția cu COVID-19. Este vorba despre trei persoane din regiunea din stânga Nistrului.

Potrivit autorităților, cele trei persoane sunt un bărbat de 75 de ani și o femeie de 76 de ani din Tiraspol și un bărbat de 60 de ani din raionul Grigoriopol.

Bărbatul din Tiraspol suferea și de o boală cronică obstructivă a plămânilor, femeia din Tiraspol suferea și de insuficiență cardiovasculară acută, iar bărbatul din Grigoriopol avea insuficiență renală cronică.

Numărul deceselor provocate de COVID-19 se ridică astfel la 60.

Încă 114 cazuri de coronavirus au fost confirmate în Moldova. Astfel, în Republica Moldova s-au înregistrat 2 378 de cazuri pozitive de coronavirus.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente