Ultima oră

O poveste care a rupt inimile internauţilor. Un copil fuge să-şi caute mama la spital

Este o poveste cu un final fericit petrecută în oorăşelul Pordenone. Este una din poveştile acelea care smulg o lacrimă de emoţie şi un surâs, fiindcă arată efortul nemaipomenit pe care-l trăiesc familiile despărţite de urgenţa şi blocada sanitară.

A fost o alegere luată conştient şi dureros a unei infirmiere care lucra într-o structură sanitară din Trieste. Ea este una dintre profesionistele care combat coronavirusul în prima linie. Şi ea, ca şi mulţi alţi operatori sanitari, a hotărât să se îndepărteze de copil pentru a-l proteja. Despărţirea este dureroasă pentru amândoi, dar mama a preferat să-şi încredinţeze copilul bunicilor pentru a-l proteja.

De atunci a trecut o lună. Lipsa mamei se face simţită. În mintea unui copil, la vârsta aceea, nu există distanţe pe care nu le poţi învinge şi nici argumente prea solide ca să-l facă să stea departe de mama sa. Şi astfel, micuţul decide să fugă doar-doar o va îmbrăţişa.

Ne putem imagina groaza pe care au încercat-o bunicii când nu l-au mai văzut. L-au strigat, l-au căutat în fiecare colţişor al casei, în grădină…nimic! În timpul acesta el era pe străzi, de unul singur. În mintea sa trebuia să oprească o maşină să-l ducă la spitalul unde era mama sa. Şi chiar aşa s-a întâmplat. La câţiva metri de casă a făcut semn unui şofer să oprească.

O scenă ireală, povestită de Il Giornale, care a fost trăită de o patrulă a Gărzii de Finanţe. Chiar ei au relatat cele întâmplate povestind întâmplarea pe Twitter. Aceştia l-au condus pe aventurier acasă, lângă bunici şi coşmarul s-a încheiat. Când a fost întrebat unde voia să ajungă, el a răspuns candid: La mama care lucrează la spital.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *