(foto) VW anunţă primul teaser al lui Tiguan facelift împreună cu un nou record de producţie

Un bestseller global stabilește un nou record: în primăvara anului 2020, Volkswagen Tiguan a depășit bariera producției de șase milioane de unități. Un total de 910.926 de unități ale SUV-ului au fost fabricate doar în 2019. Acest lucru face din Tiguan cel mai bine vândut automobil al mărcii Volkswagen și al întregului VW Group.

Foto: autoblog.md

În prezent, vehiculul versatil este disponibil pentru a fi cumpărat în 80% din toate țările de pe pământ. Este cel mai de succes SUV de pe piață din Europa! Tiguan este şi unul dintre cele mai populare trei vehicule utilitare sportive din lume. Volkswagen produce cel mai bine vândut model în zone cu patru fusuri orare de pe trei continente.

În medie, un nou Tiguan părăsea linia de producție la fiecare 35 de secunde într-una din fabricile companiei în 2019, sau aproximativ 2.500 de maşini într-o zi! Această rată rapidă de producție reflectă dezvoltarea la fel de rapidă a acestei linii de produse. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum va arăta maşina actualizată, pe AutoBlog.MD


Pub