(video) Trei minori, reținuți pentru furt: Au sustras pachete de țigări, în valoare de 8 mii de lei, dintr-un magazin alimentar

Trei minori, de 14 și respectiv 15 ani, originari din orașul Ialoveni, au fost reținuți de polițiști după ce ar fi furat 25 de blocuri de țigări dintr-un magazin alimentar din Chișinău. Pentru acțiunea săvârșită, cei trei riscă să fie pedepsiți cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit polițiștilor, tinerii au deteriorat ușa de la intrare a magazinului și au sustras mai multe blocuri de țigări. Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere, instalate în preajma punctului comercial.

În urma acțiunilor întreprinse de ofițeri, minorii au fost găsiți la domiciliul unuia dintre ei. Tot acolo au fost depistate și pachetele de țigări furate. De menționat că băieții au fost anterior documentați pentru infracțiuni similare.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru furt. Cei trei sunt cercetați în libertate, iar conform legislației riscă o amendă de până la 67 mii lei sau închisoare de până la 4 ani.


Pub