Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Anunț de inițiere a consultărilor publice „Despre completarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea Consiliului municipal Chișinău, aprobat prin decizia nr. 2/1 din 14.06.2016”

Anunț de inițiere a consultărilor publice „Despre completarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea Consiliului municipal Chișinău, aprobat prin decizia nr. 2/1 din 14.06.2016”

   1753

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate din cadrul Consiliului municipal Chișinău iniţiază, începând cu data de 17 aprilie 2020, consultări publice a proiectului: „Despre completarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea Consiliului municipal Chișinău, aprobat prin decizia nr. 2/1 din 14.06.2016”.

Scopul proiectului este crearea unui mecanism de luare a deciziilor la nivelul municipiului Chișinău, pentru a oferi cel mai sigur și flexibil mod de a lua decizii pe timp de criză și a continua gestionarea treburilor orașului prin prisma ședințelor Consiliului municipal Chișinău.

E de menționat că mai multe orașe au modificat regulamentele interne și au început organizarea ședințelor online, pentru gestionarea nemijlocită a problemelor orașelor în situația de criză creată. Municipiul Cluj-Napoca, pe 23 martie a avut prima ședință online, Proiectul privind modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a consiliului local Cluj-Napoca a fost votat unanim.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consulătiror publice, pot fi expediate până pe 27 aprilie 2020, pe numele consilierului municipal PAS Ivanov Dumitru, tel.:068962026,  pe una din adresele electronice:ivanovdumitru2@gmail.com sau fractiuneapas.cmc@gmail.com.