Republica Moldova a depășit pragul de 50 de decese provocate de Covid-19: Noul coronavirus a mai făcut patru victime

Mnisterul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță decesul a altor patru perosoane. La ora actuală, avem 5 decese înregistrate într-o singură zi și 51 de victime ale Covid-19, în total.

Foto: UNIMEDIA

Este vorba despre o femeie de 63 ani din Orhei, internată în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă la data de 7 aprilie. Boli cronice: insuficiență respiratorie progresivă gr. III, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Un bărbat în vârstă de 76 ani, din Glodeni, a murit. Internat la data de 06.04.2020 la SR Glodeni și transferat la 14 aprilie în secția ATI SR Glodeni. Boli cronice: Cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă, cardiopatie aterosclerotică hipertensivă, ateroscleroză.

O altă femeie de 68 ani, din Fălești, a decedat. A fost internată în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 8 aprilie. Boli cronice: Insuficiență respiratorie progresivă gr. III, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

O altă persoană a pierdut lupta cu Covid-19. Femeia de 63 ani din Chișinău, internată în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 5 aprilie. Boli cronice: insuficiență respiratorie progresivă gr. III, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Amintim că, directorul spitalului raional din Cahul, în cadrul briefingului de presă al Ministrei Sănătății, a anunțat despre un deces a unei persoane răpuse de Covid-19, în acestă dimineață.


Pub