Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Apel de colaborare pentru tinerii interesați de activități de voluntariat, precum și pentru experți, pe proiecte de urbanism și amenajare a teritoriului

   3313

Primăria municipiului Chișinău și Direcția Generală Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare fac apel de colaborare pentru tinerii interesați de a se implica în activități de voluntariat, pe proiecte de urbanism și amenajări urbane, pentru valorificarea și revitalizarea unor zone importante pentru oraș.

Sunt încurajați să aplice tinerii interesați de urbanism, arhitectură, landscaping, protecția mediului, patrimoniu, istorie, arheologie.

Administrația Publică Locală Chișinău își propune dezvoltarea a mai multor proiecte interesante și de actualitate pentru oraș. În acest context, în vederea stabilirii unor colaborări frumoase și utile pentru dezvoltarea personală, Direcția Generală Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare este deschisă pentru cunoaștere și dialog.

Totodată, municipalitatea face apel la colaborare și pentru comunitatea experților locali și internaționali, în domeniul urbanismului, amenajării teritoriului, dezvoltare strategică, arhitectură, landscaping, protecția mediului, antropologie urbană, sociologie, patrimoniu, istorie, arheologie, transport, siguranță rutieră, rețele edilitare. Necesitatea stabilirii unor parteneriate și colaborări de lungă durată cu experții în domeniu, rezidă din obiectivele stabilite de Primărie, în sensul dezvoltării mai multor proiecte de urbanism și amenajări urbane, pentru valorificarea și revitalizarea unor zone importante pentru oraș, dar și actualizarea Planului Urbanistic General al oraşului.  

Persoanele interesate de colaborarea cu Direcția arhitectură, atât în calitate de voluntari, cât și de experți, sunt chemate să expedieze pe poșta electronică: dgaurf@cmc.md, următoarea informație: Nume, prenume, telefon de contact, adresa de email, vârsta, domeniul de interes, precum și o scrisoare succintă de motivare.