(doc) Primăria autorizează comerțul ambulant cu pască, cozonac și alte produse de panificație

După ce săptămâna trecută CSE a decis autorizarea comerțului ambulant pentru micii producători locali, pe perioada stării de urgență, atât în municipiul Bălți cât și Chișinău, potrivit unei noi dispoziții din 14 aprilie, în Chișinău va fi permisă comercizarea produselor panificație în perioada 15-18 aprilie curent.

Foto: radiochisinau.md

Potrivit dispoziției nr. 12 a CSE, în perioada 15-18 aprilie curent, va fi autorizat comerțul ambulant cu produse de panificație ambalate (pască, cozonaci și altele), din automagazin sau tonetă, în locuri special amenajate de primărie, între orele 07:00 -16:00.

Preturile de sector și primăriile din suburbii urmează să stabilească spațiile pentru comercializarea produselor, ulterior fiind autorizate de primărie. Totodată, agenții economici vor trebui să respecte toate normele de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19: să dețină mănuși, măști, să păstreze distanța socială, iar între unitățile comerciale să fie o distanță de minimum 3 m.

screen / Sursa:primaria.md

Săptămâna trecută, CSE a decis sa micii producători locali își vor putea vinde produsele în stradă, în locurile autorizate din mun. Chișinău și Bălți.

Amintim că, începând din data de 16 martie, toate piețele din țară au fost închise.


Pub