Dodon recunoaște că primarul de Bălți urmează să fie reținut la indicația sa? ”Dacă va fi vinovat, va fi arestat, dacă nu va fi vinovat, nu va fi arestat”

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul neformal al socialiștilor, Igor Dodon pare să fi recunoscut că la indicația sa se pregătește reținerea lui Renato Usatîi. Întrebat la emisiunea „Puterea a Patra”, de la N4 dacă-i așa, Dodon a răspuns: ”Dacă va fi vinovat, va fi arestat, dacă nu va fi vinovat, nu va fi arestat”. Președintele pare că nu fi remarcat și că prin răspunsul său încearcă să substituie și instanța de judecată. 

Totodată, el nu a ezitat să-l numească din nou pe Usatîi bandit din anii 90, deși în 1990 liderul PN avea doar 12 ani.

“Mulți bandiți din anii 90 încearcă să facă ping pong cu președintele pentru a-și ridica ratingul”, a afirmat Dodon.

El a fost îndemnat însă de moderatorul emisiunii să arunce o privire peste sondaje, despre care spune că îl poziționează foarte bine pe primarul de Bălți. 

Astăzi, Renato Usatîi a declarat într-un briefing de presă că  în cadrul SPIA al MAI a fost creat un grup secret care încearcă să-i fabrice mai multe dosare penale la indicația lui Igor Dodon. Potrivit primarului de Bălți, membrii grupului vor acționa după ce autorități din Federația Rusă îl vor anunța în căutare pe teritoriul CSI, în cadrul unui dosar privind „laundromatul”.

Usatîi a menționat că din grup fac parte „șeful Serviciului, Ion Mămăligă, adjunctul său Vadim Mînzărari”, dar și alte persoane care se ocupă de fabricarea dosarelor împotriva sa.

Acești vârcolaci cu epoleți așteaptă ca eu să fiu anunțat în căutare pe teritoriul CSI din partea Rusiei, iar Ministerul rus de Interne așteaptă decizia maiorului Abramenkov din cadrul Comitetului de Anchetă… Îndată ce voi fi anunțat în căutare toată lumea va afla numele acelor maiori, colonei și generali implicați în acest proces de denigrare a mea”, a declarat el.

Potrivit lui Usatîi, reținerea sa a fost planificată după sărbătorile pascale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.