O bătrână de 91 de ani, jefuită în scara blocului: Ce a luat hoțul

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, i-a furat portomenul unei bătrâne de 91 de ani, în scara blocului. Potrivit poliției, femeia se întorcea acasă, iar la intrarea în bloc a fost agresată, ulterior fiind furat și portomoneul, în care erau 1200 de lei. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit poliției, femeia, domiciliată pe bulevardul Traian din Chișinău, le-a comunicat anchetatorilor că în timp ce se întorcea la domiciliu, intrând în scara blocului de locuit a fost agresată de către un individ și în mod deschis deposedată de portmoneul în care se aflau 1200 lei.Ulterior, suspectul ar fi fugit.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, suspectul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri, unde și-a recunoscut vina.

Suspectul plasat în arest preventiv pentru 72 de ore în Izolatorul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să fie închis pe o perioadă de până la 7 ani.

Bărbatul a fost anterior judecat pentru comiterea mai multor acțiuni.


Pub