UNInterviu cu cel mai „arogant” consilier guvernamental: Despre dotările medicilor, finanțele în stare de urgență și transparența deciziilor Guvernului Chicu

Republica Moldova va avea mult de suferit după criza pandemică în care se află țara. Vor scădea remitențele, foarte multe persoane vor veni din străinătate și vor trebui să ocupe job-urile care sunt pe piață. Cel puțin la aceste concluzii a ajuns consilierul prim-ministrului, Vitalie Dragancea, în cadrul unui interviu oferit pentru UNIMEDIA.

Referindu-se la sistemul medical, acesta nu a fost perfect și nici nu este, iar problemele care se regăsesc acum, sunt din cauza că nimeni nu a vrut să facă ceva pentru acest sistem.

Despre dotările medicilor și finanțarea stării de urgență, dar și despre lipsa deciziilor clare de susținere a businessului în situație de criză, ce promisiuni și intenții au autoritățile, de ce comenzile de echipamente medicale de protecție vin greu în Moldova și ce ne așteaptă în perioada imediat umătoare, aflați în interviul de mai jos:


Pub