(video) Peugeot și Focal: aceleași valori de brand

Începând cu anul 2014 și în special cu anul 2016, atunci când a avut loc lansarea noilor modele 3008 & 5008, Peugeot a început un parteneriat cu renumitul brand franțuzesc Focal pentru a concepe sisteme audio hi-fi pentru mașinile sale. Cei doi producători francezi împărtășesc aceleași valori de brand, un punct de plecare esențial pentru o colaborare perfectă.

Foto: autoblog.md

Marca FOCAL este recunoscută ca lider mondial în producția de soluții hi-fi. Brandul franțuzesc, cu sediul în Saint-Étienne (Franța), produce boxe pentru casă și multimedia, sisteme audio pentru mașini, difuzoare de monitorizare în studiourile de înregistrare și, mai recent, căști hi-fi. Toate produsele Focal sunt proiectate și fabricate în Franța, fiind rezultatul a mai bine de 40 de ani de inovație în domeniul tehnologiilor exclusive de sunet.

Inginerii Focal sunt implicați în proiectarea noilor modele Peugeot încă din fazele inițiale. Numeroase criterii sunt decisive, încă de la primele schițe, pentru a oferi cel mai bun sunet. În același timp, trebuie respectate criterii riguroase în ceea ce privește fezabilitatea, aspectul și performanța. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub