(update) Alerta cu bombă de la centrul comercial Jumbo, s-a dovedit a fi falsă

Alerta cu bombă de la Jumbo, s-a dovedit a fi falsă. Geniștii au verificat timp de mai bine de două ore perimetrul și clădirea centrului comercial și nu au găsit niciun obiect explozibil. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Foto: UNIMEDIA

„În urma verificărilor întreprinse de către serviciile specializate, careva obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele!, a declarat Natalia Stati.

Potrivit ei, ofițerii de investigație fac tot posibilul pentru a da de urma bărbatului care a efectuat apelul fals.

În cazul în care acesta va fi identificat, riscă o pedeapsă de până la 2 ani de închisoare

Amintim că în această după-amiază, o persoană necunoscută a pus pe jar toate serviciile speciale ale MAI, după ce a sunat la 112 și a spus că în centrul comercial Jumbo ar fi o bombă. informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Natalia Stati a declarat că apelul la serviciul de urgență 112 a parvenit la ora 16:16. O persoană necunoscută a declarat că la centrul comercial din sectorul Botanica a fost instalat un dispozitiv explozibil.

La fata locului imediat sau deplasat toate serviciile specializate, inclusiv specialiștii de la Bombteh. Toate persoanele care se aflau în interior au fost evacuate iar zona a fost încercuită.


Pub