Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Distribuitorul de agent termic din capitală a donat 200 mii lei pe contul deschis de municipalitate, pentru lupta cu COVID-19

   1665

Primăria municipiului Chișinău informează că SA „Termoelectrica", furnizorul de agent termic din capitală a donat 200 mii lei pe contul deschis de municipalitate, în vederea susținerii instituțiilor medic-sanitare publice, în lupta cu infecția de coronavirus.   

Angajații întreprinderii au donat salariul pentru o zi de muncă, pentru susținerea instituțiilor și a personalului medical, pentru combaterea epidemiei de COVID-19. Suma totală acumulată depășește 500 mii lei, care au fost transferate pe conturile bancare deschise de autoritățile centrale și cele locale.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a mulţumim tuturor persoanelor care reacționează la apelul autorităţilor, prin implicare şi donare de bani, de aparataj medical, consumabile, produse alimentare, combustibil şi altele produse şi servicii necesare în această perioadă. „Acum este binevenită orice acţiune de binefacere, pentru că doar împreună, prin consolidare de forțe, putem depăşi situaţia de criză, cauzată de COVID-19", a conchis edilul capitalei.