Donație de 500 000 lei din partea angajaților Moldtelecom pentru medici și 50 GB pentru profesori, din partea companiei

O luptă poate fi învinsă doar prin măsuri și eforturi comune. În acest sens, angajații Moldtelecom s-au solidarizat și au donat pentru susținerea sistemului medical din țară. Suma totală este de 500 000 lei.

Foto: Moldtelecom

Această donație va putea fi folosită pentru achiziționarea echipamentului necesar medicilor antrenați pentru tratarea persoanelor infectate de COVID-19.

Totodată, criza actuală afectează nu doar sistemul medical, dar și alte direcții importante din țară. În acest sens, Moldtelecom în parteneriat cu Ministerul Culturii, Educației și Cercetării a Republicii Moldova lansează o acțiune de susținere a învățământului la distanță. Toți profesorii din țară, abonați Unite, vor primi un bonus de 50 GB, valabil 2 luni.

Sprijin / Sursa:Moldtelecom

Ne exprimăm speranța că această inițiativă va contribui la îmbunătățirea procesului educațional și la asigurarea accesului la studii a unui număr cât mai mare de elevi. Lista beneficiarilor a fost întocmită de către administrațiile școlilor și prezentată companiei Moldtelecom de către Ministerul Culturii, Educației și Cercetării.

Ne exprimăm speranța că această inițiativă va contribui la îmbunătățirea procesului educațional și la asigurarea accesului la studii a unui număr cât mai mare de elevi. Pentru a beneficia de trafic internet mobil, instituțiile de învățământ vor expedia solicitarea, însoțită de lista profesorilor, direct la adresa cereri@moldtelecom.md.


// console.log('no ads situation')