Un tânăr și-a înscenat moartea, după ce iubita i-a dat papucii. Vezi ce a făcut

Un tânăr, originar din Edineț, și-a înscenat decesul după ce s-ar fi certat cu iubita pe rețeaua de socializare „Instagram”, pe motiv că aceasta a decis să încheie relația cu acesta. Poliția a fost alertată de mama tânărului, care a declarat autorităților că băiatul a dispărut miercuri, 8 aprilie, după amiază. Peste 3 zile băiatul a revenit acasă.

Foto: UNIMEDIA

Poliția a fost alertată vineri, pe 10 aprilie, de către mama tânărului care le-a declarat anchetatorilor că băiatul său a dispărut pe 8 aprilie, miercuri, aproximativ la ora 16:30.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Edineț, unde au stabilit că în dimineața zilei când băiatul a dispărut, acesta s-ar fi certat cu iubita pe Instagram, după ce aceasta i-ar fi spus că nu dorește să continuie relația dintrei cei doi.

Peste câteva ore, aproximativ la 16:20, tânărul i-a transmis prietenei sale două înregistrări video. În una dintre ele a filmat locul care se află lângă o întreprindere situat în or. Cupcini, și anume: trei rezervoare, două fiind cu capacitatea de 250000 tone și unul cu capacitatea de 300000 tone, în care a comunicat că dorește să se sinucidă. În cel de-al doilea video, băiatul s-ar fi ridicat pe scările rezervoului cu capacitate de 250000 tone și și-a luat rămas bun.

Potrivit camerelor de supravegheat din apropiere, s-a observat un tânăr care prin acces liber s-a urcat pe unul din rezervoare în care se afla melasă și posibil s-a aruncat în rezervor. Specialiștii însă, în urma cercetărilor, nu au depistat niciun cadavru în rezervorul respectiv.

În urma cercetării rezervorului, s-a stabilit că în partea de sus existau două căi de acces în interior cu diametrul de 70 cm, rotunde care nu erau astupate. Fiind examinat interiorul rezervorului cu lumina artificială s-a observat că aproximativ 20 de procente era plin cu melasă, iar la suprafața nu se observa niciun cadavru.

Administrația întreprinderii a pompat o cantitate de melasă din rezervorul cercetat și l-a transferat în alt rezervor. În urma cercetării repetate la fața locului în interiorului rezervorului cu implicarea angajaților Direcției Situațiilor Excepționale s-a stabilit că nu este nici un cadavru în rezervor.

Peste 3 zile de la dispariția băiatului, mama acestuia a găsit la uşa apartamentului o recipisă scrisă de către fiul ei precum că el este bine şi să nu-şi facă griji.

Ulterior, în urma acţiunilor întreprinse, s-a stabilit că un prieten a adus recipisa şi a lipit-o pe uşă. Totodată, poliția a stabilit că toată perioada din momentul dispariției, tânărul se afla la domiciliul prietenului său.

La moment, acesta se află în siguranță la mama lui în or. Cupcini.


Pub