Platforma DA a susținut rectificarea bugetului municipal 2020, astfel încât să fie realocate resurse financiare în lupta contra COVID-19

moldexpo (7)

„Colegii mei de la Platforma DA din Consiliul Municipal Chișinău, împreună cu alte fracțiuni, au luat decizii prin care este supus rectificării bugetul municipal pentru anul 2020, astfel încât să fie realocate resurse financiare în lupta contra COVID-19”, a anunțat deputata Inga Grigoriu.

„Prin această decizie, au fost diminuate substanțial investițiile în construcții și reparații de havuzuri, stadioane, pentru deszăpezire și alte obiective care nu sunt prioritare acum.

Prin aceste prevederi, consilierii municipali au reușit să identifice circa 84 de milioane de lei pentru a fi redistribuiți în conformitate cu necesitățile urgente ale stării de urgență.

Consilierii solicită alocarea a peste 50 de milioane de lei pentru reparații urgente și dotarea cu cele necesare în lupta contra răspândirii epidemiei ale instituțiilor medico-sanitare publice municipale și circa 33 de milioane de lei pentru acordarea îndemnizațiilor angajaților din sistemul medical municipal”, se mai specifică în anunț.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente