‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAPM invită la Webinarul: Parteneriat şi responsabilitate pe lanţul de aprovizionare în comerţul alimentar

APM invită la Webinarul: Parteneriat şi responsabilitate pe lanţul de aprovizionare în comerţul alimentar

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul Agricultura Performantă în Moldova/USAID invită la un eveniment on-line cu tema „Parteneriat şi responsabilitate pe lanţul de aprovizionare în comerţul alimentar din Republica Moldova”. Acesta va avea loc miercuri, 15 aprilie 2020, la ora 11.00 şi va fi găzduit pe platforma Zoom.

Fiecare verigă – comercianţi, producători, importatori, distribuitori, companii de logistică – contribuie la procesul vital de livrare a bunurilor de larg consum către consumatorii din Republica Moldova, iar eforturile trebuie să se îndrepte către oferirea soluţiior echitabile către clienţii finali, dar şi către părţile ce formează acest lanţ.

În acest context, actori din industria de retail şi din FMCG vor avea un dialog deschis cu scopul de a înţelege provocările prin care trec business-urile lor în această perioadă, dar şi pentru a aduce în prim plan idei, acţiuni şi perspective pentru limitarea eventualelor distorsiuni pe lanţul de aprovizionare. Vor fi abordate subiecte ce țin de viitor, oportunităţi de dezvoltare a business-ului în această perioadă complicată.

Speakeri confirmaţi:

  • Adrian Lăzărencu;
  • Gheorghe Baciu;
  • Vitalie Obrijanu;
  • Carolina Linte.

La evenimentul programat să dureze aproximativ o oră şi jumătate vor participa 100-120 de participanţi online: manageri din comerţul modern din Republica Moldova, manageri din rândul producătorilor, furnizori de diverse servicii pentru retail și industria FMCG.

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest link.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›