Actualitate

DEPUTAT DIN PARLAMENT: „Doamna Dumbrăveanu, de ce vă este frică de adevăr?”

Un tânăr medic, care încă mai crede în țara aceasta și luptă pentru a salva oamenii ei, a ieșit să spună adevărul. Și voi ce faceți?! L-ați impus să șteargă postarea pentru că nu vă convine?

Doamna Dumbrăveanu, de ce vă este frică de adevăr? Peste tot în lume, medicii vorbesc deschis, își împărtășesc experiențele – bune sau rele. E firesc ca în momente dificile, oamenii să-și spună durerile. Asta îi ajută să fie mai puternici. De ce îi reduceți la tăcere? Și așa a rămas o brumă de oameni în sistemul medical, iar tineri și mai puțini! Vreți să îi puneți pe toți pe fugă prin intimidări? Ca să acoperiți dovezile incompetenței? Nu vreți să dați prost în fața societății?

Dar v-ați compromis deja demult. Încălcați drept după drept, în mod flagrant și cu nerușinare: dreptul la siguranță în câmpul muncii, dreptul la sănătate și viață, dreptul la liberă exprimare.

Încetați să vă bateți joc de lucrătorii medicali! Terminați cu declarațiile pompoase. Echipați-i după toate rigorile. Recunoașteți că s-au îmbolnăvit la serviciu din cauza că nu au fost protejați ca atare. Opriți intimidările.

Noi vom monitoriza atent situația în care se află Eugeniu Cebotari. Lucrurile nu vor rămâne așa.
Bravo, Eugeniu! Ai toată susținerea noastră și a întregii societăți!

Doina Gherman / facebook.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *