Consumatorii din sectorul Botanica au fost reconectați la sursa de energie electrică, în urma incendiului din această dimineață

Consumatorii din sectorul Botanica au fost reconectați la sursa de energie electrică, după ce în acestă dimineață a izbucnit un incendiu la stația electrică 110/10kV din sectorul Botanica.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit unui comunicat emis de Premier Energy Distribution, până la ora 12:00 au fost reconectați la sursa de energie electrică circa 22 000 de consumatori.

Ulterior, echipele operative ale Premier Energy Distribution au muncit la restabilirea a echipamentului deteriorat pentru realimentarea cu energie electrice a tuturor consumatorilor afectați.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la ora 6:43 la stația electrică 110/10kV Botanica din orașul Chișinău. Mai mulți pompieri au intervenit la fața locului, iar la ora 8:40, incendiul a fost stins. Totodată, Centrul Mamei și Copilului și Centrul temporar de triere COVID-19, Constructorul, precum alte instituții din acest sector, care au fost deconectate temporar, au fost realimentate până la orele 08:00.


Pub