Cum te descurci cu orele online? Consiliul Național al Elevilor îți propune un chestionar despre procesul de învățare la distanță

consiliul elevilor
Foto: Consiliul Elevilor

Deși stau acasă, activitatea Consiliului Național al Elevilor (CNE) continuă și la distanță. În acest scop, ei au creat un chestionar online pentru elevi, despre desfășurarea procesului de învățare la distanță.

Toate instituțiile de învățământ desfășoară în situația creată învățământ la distanță. Cu siguranță nu ți-ai imaginat vreodată că vei fi nevoit să faci educația fizică în fața camerei și apoi să trimiți profesorului să-ți spună dacă ai făcut corect. De asemenea, atât elevii, cât și profesorii, vrând sau nevrând, au fost puși în fața situației sau mai exact în fața telefonului sau a calculatorului, fiind nevoiți să se adreseze tehnologiilor la „per tu”.

CNE s-a arătat interesat despre cum se desfășoară procesul educațional la distanță în toate colțurile țării. Pentru a afla părerea elevilor și, ulterior, pentru a înainta unele recomandări sau schimbări, aceștia au creat un chestionar. Părerea fiecărui elev contează. Îndeosebi, există o rubrică destinată recomandărilor din partea elevilor în scopul îmbunătățirii și facilitării desfășurării orelor online.

Completează chestionarul și fă-ți vocea auzită! Dacă ești elev, poți completa chestionarul aici.

Autoare: Nicoleta Lisevici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente