Chatbot gratuit pentru comunicarea internă cu angajații în timpul COVID-19 din partea XOR

xor1

Creșterea și răspândirea rapidă a COVID-19 afectează milioane de oameni din întreaga lume și simt și cei de la XOR acest aspect vorbind cu clienții, partenerii, dar și cu echipa lor de aici, din Moldova. În continuare, XOR vă va povesti cum puteți intra în posesia unui chatbot gratuit.

Pentru că și noi încercăm să ajutăm cu ce știm să facem mai bine în această perioadă dificilă, oferim oportunitatea unui chatbot gratuit pentru comunicarea internă cu angajații pe timp de pandemie pentru 10 companii din Moldova care au un număr mare de personal, dar care acum își desfășoară activitatea la distanță, sunt în șomaj tehnic sau pur și simplu stau acasă, dar compania dorește să mențină o comunicare permanentă și eficientă cu fiecare.

Multe dintre echipele de resurse umane cu care lucrăm peste tot în lume prioritizează în prezent comunicarea internă cu angajații în timpul crizei actuale, pentru a se asigura că mențin o forță de muncă implicată și informată.

Dar capacitatea echipei de HR este una limitată, de aceea cu ajutorul soluției XOR oferim posibilitatea gratuită pentru 10 companii să automatizeze anumite comunicări repetitive care ajută să vă mențineți echipa dvs. implicată prin:

  • comunicarea prin mesaj text, integrabile și automatizabile cu platforme de tip SMS, WebChat sau Messenger pentru a informa regulat noi politici sau schimbări;
  • crearea de sondaje repetitive pentru a colecta informații în timp real de la angajați pentru a verifica starea lor de sănătate;
  • integrarea rapidă a noilor instrumente și proceduri interne prin secvențe de chat și video accesibile atunci când este nevoie, nu când cineva din HR este disponibil.

Pentru a putea beneficia de această oportunitate, vă rugăm să îl contactați direct pe responsabilul nostru de regiunea centru și sud-estul Europei: Eugeniu Gîrla, e-mail: [email protected], tel: +373 694 101 63, WhatsApp: +40 754 755 205.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente