De Florii, Vatra Neamului a gătit 100 de plăcinte și băuturi cadrelor medicale care au grijă de sănătatea noastră

placinte4

Tot mai multe companii și localuri din Moldova se solidarizează în această perioadă pentru a ajuta. Acesta e și cazul restaurantului Vatra Neamului, care a gătit 100 de plăcinte și le-a oferit medicilor de la spitalul „Toma Ciorbă”.

„Fără solidaritate, perseverenţă şi sacrificiu e greu de învins un duşman. Cadrele medicale sunt acum în linia întâi pe frontul de luptă împotriva cornavirusului de tip nou. De aceea, Vatra Neamului vine cu inițiative menite să ofere sprijin cadrelor medicale ce îngrijesc pacienții infectați cu coronavirus.

E ora prânzului, iar noi suntem deja la Spitalul de Boli Infecțioase și descarcăm genţile cu mâncare caldă. De Florii, am gătit 100 de plăcinte și băuturi, cadrelor medicale care au grijă de sănătatea noastră în semn de mulţumire pentru munca grea şi dăruirea din aceste zile cumplite.

Este un gest de solidaritate pentru a fi alături de cei implicaţi în oprirea răspândirii virusului COVID-19. Ajutor nu prin vorbe, ci prin acțiuni!

Ne-am solidarizat în susținerea medicilor și pacienților Spitalului de Boli Infecțioase «Toma Ciorbă», în instituția medicală unde sunt tratate persoanele infectate cu COVID-19. Îndemnăm pe toată lumea, inclusiv pe vârstnici, să stea acasă!

#Ajută și tu ca medicii să ne ajute!”, spun cei de la Vatra Neamului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente