(stop cadru) Dodon, despre zvonurile că ar fi obținut cetățenia altui stat: Pe cei care le lansează o să îi prind și o să le rup absolut tot

Igor Dodon infirmă zvonurile precum că ar fi obținut rapid și în condiții speciale cetățenia altui stat, de când deține funcția de președinte al Republicii Moldova. Mai mult, acesta a declarat că de cei care lansează zvonuri se vor ocupa

Șeful statului a calificat acuzațiile venite din partea lui Renato Usatîi drept aberații și a declarat că nu are, nu a avut și nu va avea cetățăenia altui stat: „Președintele țării nu poate fi persoana care are cetățenia altui stat. El reprezintă statul, este prima persoană și trebuie să aibă doar cetățenia statului respectiv”.

Igor Dodon s-a referit la mai multe zvonuri care circulă în ultima perioadă: „Încearcă să atragă președintele în dezbateri inutile, înțelegem cu ce scop se facde acest lucru. Sunt diferiți, balaboli, politicieni, bandiți din anii '90. Ei vor să facă tot posibilul ca noi să nu gestionăm situația, cu cât mai multe cazuri, cu cât mai mulți morți, cu atât mai bine pentru ei. Ei vor face tot posibilul, cu tot felul de falsuri, aberații, învinuiri, prin live-uri etc. Stimați concetățeni, nu atrageți atenția la nebuni! Scopul este să destabilizeze situația”.

Dodon s-a arătat convins că Guvernul va gestiona situația cu pierderi minime. „Nu are interes nimeni din conducerea țării de a destabiliza situația, de a face bani pe spatele oamenilor. O să îi prindem, eu o să le rup absolut tot și Procuratura și toți o să ne ocupăm de ei”, a conchis acesta.


Pub