‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMADRM: Comerțul produselor agricole va fi permis în toate localitățile țării, pe perioada stării...

MADRM: Comerțul produselor agricole va fi permis în toate localitățile țării, pe perioada stării de urgență

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Pe data de 8 aprilie curent, Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a dispus comerțul ambulant cu produse agricole vegetale, pentru a susține producătorii autohtoni să-și vândă producția proprie.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a confirmat că, conform punctului 17 și 18 al Dispoziției Nr. 15 a CSE a Republicii Moldova, pe perioada stării de urgență, se permite comerțul ambulant cu produse agricole în baza autorizației de amplasare emise de autoritatea publică locală, cu asigurarea obligatorie a respectării normelor pentru reducerea răspândirii infecției COVID -19.

Autorizația de amplasare și cerințele de organizare a comerțului ambulant vor fi stabilite de către autoritățile publice locale.

Totodată, producătorii vor trebui să prezinte certificatul ce confirmă întreprinderea agricolă, gospodăria țărănească, dovada că sunt producători agricoli. De asemenea, locurile de comerț vor fi stabilite de autoritățile publice locale, cu respectarea strictă a normelor epidemiologice și sanitare.

Totodată, ministrul a precizat că comerțul ambulant va fi permis în toate localitățile țării, pe perioada stării de urgență. 

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›