În plină epidemie, la Colonița se fac ședințe pentru vânzare de terenurilor, cu încălcarea restricțiilor impuse de autorități

by D M
Distribuiti mai departe...

Consiliul local Colonița se întrunește în ședință în plină stare de urgență, iar subiectele discutate nu vizează măsuri noi împotriva răspândirii COVID-19, ci vânzarea de terenuri. Despre aceasta scrie pe pagina sa de Facebook membrul Partidului Nostru, Ilian Cașu. Contactat de Independent.md, Cașu a spus că are informația de la oamenii revoltați din localitate.

„Primarul de Colonița, Angela Zaporojan, (PSRM), convoacă mâine consiliul local in sediul primăriei. Vorbim total de vre-o 17-20 persoane (13 consilieri+primarul+asistenta, etc.). Pe ordinea de zi nimic ce tine de lupta împotriva covid. Doar chestiuni funciare: vânzarea loturilor pentru construcții. Și la prețuri hiper rezonabile: 0,5 hectare la Colonița lingă Chișinău cu doar 700,000.00 lei. Zaporojan nu a publicat anunțul despre ședința cu vânzarea terenurilor, dar a trimis ordinea de zi prin Viber consilierilor local. Sa nu mai știe lumea. Zaporojan are majoritatea socialista in consiliul local și își poate atinge scopul mâine. Opriți primarul lui Dodon!”, scrie Cașu pe Facebook. Tot acolo, el adaugă și câteva poze cu dispoziția de convocare a ședinței, dar și ordinea de zi.

    

Primarul de Colonița, Angela Zaporojan, (PSRM), convoacă mâine consiliul local in sediul primăriei. Vorbim total de…

Опубликовано Ilian Casu Четверг, 9 апреля 2020 г.

Fruntașul PN a mai declarat pentru Independent.md că ceea ce se face la Colonița „este furt la propriu, comis de autoritățile publice locale”, având în vedere prețul derizoriu la care este vândut terenul din localitate. El a declarat că liderul său, Renato Usatîi are dreptate atunci când îi numește jefuitori pe cei care se îmbogățesc pe vreme de epidemie sau ciumă. 

De menționat că primărița din Colonița, delegată la alegerile locale generale de PSRM a făcut mai întâi parte din PLDM-ul lui Filat, apoi din PPEM-ul lui Leancă, după care a preferat PMD-ul lui Plahotniuc, iar acum s-a regăsit în PSRM-ul lui Dodon.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...