(foto) StarNet a construit în 24 de ore rețeaua IT a spitalului de la Moldexpo

starnet

Compania a investit sute de mii de lei într-un proiect destinat să ajute sistemul medical și a construit în timp record întreaga rețea locală de fibră optică a centrului de triere COVID-19.

Conform unui comunicat de pe site-ul companiei, timp de 24 de ore, 30 de ingineri au construit de la zero infrastructura de telecomunicații a spitalului de campanie de la Moldexpo și au interconectat toate echipamentele și sistemele digitale ale acestui centru. A fost o misiune contracronometru. Angajații companiei au lucrat cu sârguință și au realizat o muncă excepțională pentru a implementa rapid un proiect important pentru sănătatea și bunăstarea societății noastre.

Faptele bune nu se opresc aici. StarNet nu doar a construit rețeaua IT, dar va continua și să ofere spitalului de campanie conexiune gratuită la Internet. Toate aceste acțiuni vor contribui la gestionarea înregistrării pacienților, eficientizarea timpului de procesare a informației și va face mai ușoară munca celor care își riscă zilnic viața pentru a salva alți oameni.

Președintele StarNet speră că acest proiect este primul pas în modernizarea și digitalizarea sistemului medical. În discursul său, Alexandru Machedon și-a oferit toată susținerea medicilor din Republica Moldova.

De altfel, anterior, compania a mai oferit Wi-Fi gratuit Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău și a livrat 500 de kilograme de mere și apă potabilă oamenilor bravi de la Spitalul Republican.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente