Quarantine Fest, primul festival online din Moldova, îți aduce în această seară muzică de calitate, solidarizare și explozii de emoții faine!

Muzica, la fel ca și primăvara, nu este în carantină! Cei de la Chateau Cristi vă dau întâlnire în această seară în fața telefoanelor și monitoarelor, la Quarantine Fest - primul festival caritabil online din Moldova. Evenimentul în sine va înseamna peste trei ore de muzică live pe Facebook, redată într-un format complex din punct de vedere tehnic, multă bună dispoziție și contact direct cu artiștii, de care se va putea bucura fiecare, din orice colt al lumii.

Foto: Chateau Cristi

Evenimentul este programat pentru ziua de miercuri, 8 aprilie, începând cu ora 18:00, și va fi difuzat pe pagina de facebook a vinăriei Chateau Cristi, pagina Privesc.Eu, pe paginile artiștilor și a partenerilor media.

Agenda evoluțiilor:

Agenda / Sursa:Chateau Cristi

Quarantine Fest, pentru prima dată în istoria festivalurilor, va oferi spectatorilor „facilități” de neimaginat, așa cum nu s-a mai văzut la nici un alt eveniment din lume:

-> Fără rânduri interminabile la intrare, food-court și la băuturi!

-> Fără control la intrare și fără securitate care să vă urmărească fiecare pas!

-> Fără probleme de transport și cu parcările!

-> Fără îmbulzeală și picioare călcate!

-> Și, nu în ultimul rând, fără wc-uri bio!

Iar dacă e să vorbim de prețuri, pentru că asta este întrebarea nr.1 care survine atunci când este organizat un festival, atunci este bine să știți că, participarea la primul festival online din Moldova va costa 0 (ZERO) lei. Deci, va fi Gratis! Iar pentru a-și transforma seara într-o adevărată sărbătoare, toți cei care vor participa la eveniment sunt rugați să respecte câteva recomandări de ordin… tehnic:

-> Dress code – cele mai elegante ținute pe care le aveți în garderobă (pijamalele și hainele sport pot să se mai odihnească puțin);

-> Food Court – se organizează la propria discreție, în funcție de sortimentul de produse din frigider (acest punct este obligatoriu, pentru că va fi ora cinei și pentru că mai există următorul punct);

-> Băuturi – un pahar de vin (sau două-trei) pentru că e un Festival organizat de oameni buni pentru alți oameni buni;

-> Photo Point – ce fel de Festival fără fotografii? Nu ne rușinăm, facem cât mai multe poze și le postăm pe toate rețelele de socializare.

„Quarantine Fest” susține și o cauză caritabilă, alăturându-se, astfel, campaniei #ÎmpreunaPentruVoi, prima inițiativă socială din Moldova din perioada pandemiei și o inițiativă care adunat deja o sumă impunătoare, donații directe și zeci de tone de produse alimentare, produse de igienă și echipament de protecție pentru susținerea cadrelor medicale implicate în lupta cu pandemia de COVID-19. Este o campanie apolitică, necomercială, civică, inițiată și gestionată de către fondatoarea MAD-Aid Victoria Dunford, antreprenorul Anatol Untură și jurista Ana Racu.

Puteți dona online pentru această cauză prin intermediul platformei de crowdfunding Gofundme: https://www.gofundme.com/f/impreunapentruvoi

Evenimentul este realizat de vinăria Chateau Cristi, cu suportul echipelor Privesc.eu, Profile Agency și vincuvin.md.


Pub