WEBMONEY - devine mai aproape de utilizatorii din Moldova!

Sistemul Webmoney, unul dintre primele și cele mai vestite sisteme de plată din Moldova, deschide o reprezentanță pentru rezidenții țării noastre.

Foto: WEBMONEY

Datorită reprezentanței noi, utilizatorii Webmoney nu doar vor putea să beneficieze de asistență profesionistă în limbile rusă și română, să afle despre noile funcții și servicii, ci și vor primi un Pașaport inițial \ Personal.

Cei care nu sunt familiarizați sau cunosc puține informații despre posibilitățile sistemului Webmoney și doresc să afle mai multe, pot utiliza site-ul webmoney.pro.md unde sunt disponibile cele mai întrebate servicii ale sistemului Webmoney, precum:

· achiziționarea criptomonedei (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash) și al aurului;

· acceptarea automată a plăților pentru magazinele online în diverse moduri;

· obținerea unui împrumut sau al unui cashback pentru achiziții efectuate prin Webmoney și multe altele.

Dacă aveți întrebări, vă oferim suport prin telefon sau prin chat.

„În condiții de carantină, utilizarea serviciilor și posibilităților sistemului Webmoney ajută cu munca la distanță, plățile calculele și investițiile efectuate de la domiciliu să fie cât mai comode”, consideră reprezentanții sistemului Webmoney în Moldova.

Modul în care sistemul Webmoney poate face viața dvs. și a clienților dvs. on-line mai diversă, mai profitabilă și mai accesibilă, puteți afla pe site-ul nostru webmoney.pro.md.


// console.log('no ads situation')