(video) Această casă pe roţi făcută pe bază de KAMAZ are dormitor, cinema, hamam şi garaj

Cine a spus că pe bază de camioane KAMAZ nu se pot face case pe roţi! Inginerii unei companii din Nijnii Novgorod au transformat un KAMAZ-43118 cu o formulă de roţi 6×6 într-un vehicul recreațional premium, cu un garaj-remorcă de șapte metri lungime și saună, printre altele.

Foto: autoblog.md

Casa pe roţi unică, vopsită în nuanţe kaki pentru a forma o livrea camuflantă, similară cu cea a vehiculelor militare, este echipată cu: un generator, troliuri (cel frontal fiind acţionat electric şi având o capacitate de până la 8.1 tone), deflectoare, sistem de încălzire (inclusiv autonomă şi inclusiv pentru rezervoarele de carburant, două la număr), sistem de climatizare, precum și un rezervor de apă potabilă cu un volum de 400 de litri, printre altele.

Pe acoperiș se află instalat un portbagaj expediţional şi mai multe panouri fotovoltaice care stochează energia în baterii pentru alimentare ulterioară cu energie electrică. Toate acestea şi multe altele îi permit vehiculului să fie pe deplin autonom în timpul călătoriilor. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD


Pub